5 tips om vrijdag de 13e door te komen


Op donderdag de 12e schreven wij dit bericht omdat we ons voor kunnen stellen dat ‘vrijdag de 13e’ een ongelukkig begrip is dat vaak als eng wordt ervaren. Uiteraard wisten wij op dat moment nog niet wat zich in Parijs zou afspelen de avond erop. Graag betuigen wij onze steun voor een ieder op wie dit effect heeft en heeft gehad en hopen wij dat de volgende tips misschien ter afleiding van alle nare gebeurtenissen in de wereld kunnen dienen.

 

vrijdag de 13e - bijgeloof - tegeltjeswijsheid - Divalifestyle.com

Vrijdag de 13e komt er weer aan. Zelf ben ik niet zo bijgelovig, maar veel mensen zien vrijdag de 13e toch echt als ongeluksdag. En omdat ik niet houd van ongeluk geef ik je graag wat tips om van deze zogenaamde ongeluksdag juist een leuke, misschien zelfs wel een gelukkige, dag te maken. De belangrijkste tip? Ga iets leuks doen!

Doe leuke dingen

Ga juist niet bij de pakken neerzitten. Verstop je niet in huis, maar kies er voor om de dag te maken in plaats van dat je de dag laat gebeuren! Bedenk wat je gelukkig maakt en kijk of je juist daarmee aan de slag kan op vrijdag de 13e.

Creëer je eigen geluk cocon

Soms is het heerlijk om even echt tijd voor jezelf te nemen. Of dat nu met een goed boek, een leuke film of een heel lekker stuk chocolade is dat moet je zelf weten. Misschien vind je het allemaal wel fijn. Voordeel is ook dat je dit lekker thuis kan doen en er dus niet op uit hoeft. Minder kans dat je onder ladders doorloopt of zwarte katten tegenkomt 😉

Maak jezelf mooi

Wat ik ook heerlijk vind om te doen is om mezelf eens lekker te laten verwennen. Laat je nagels doen bij een manicure, ga eens lekker liggen voor een goede massage of kies voor een lekkere gezichtsbehandeling. Want als je lekker in je vel zit kan je ook meer hebben. En wees niet bang dat ze ineens per ongeluk je wenkbrauw verwijderd. De kans is net zo groot als op andere dagen.

nachtje weg - Divalifestyle.comGa een nachtje weg

Het voordeel van vrijdag de 13e is dat het ook het begin van het weekend is. En dat is mooi, want de kans is groot dat jij en je partner vrij zijn. Een uitgelezen moment om er juist een romantisch weekendje van te maken. Neem de tijd voor elkaar en ga lekker uiteten en pak daarna een bioscoopje. Of maak het heel gezellig en zorg dat je die kamer hotelkamer niet af komt…

Ga los op een feestje

Heerlijk even alles om je heen vergeten op een geweldige feestje. Kies de vetste kleding en zorg dat jij die avond de show steelt. En mocht er dan iemand zijn drankje over je morsen, dan kan je jezelf afvragen of het wel echt een ‘ongelukje’ was.

Doe iets goeds

Een goede daad geeft altijd een fijn gevoel. En zeker op deze vrijdag de 13e. Want het is World Kindness Day! En je hoeft echt niet enorm groot te denken. Kijk wat je hart je ingeeft en doe het voor de verandering ook eens echt. Wat je ook doet, geniet er van! Deel het vervolgens met de hashtag #worldkindnessday en spoor anderen aan om ook iets te doen.volg je hart - Divalifestyle.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *