Snuffelen op de Rommelmarkt

Ben jij ook zo gek op een rommelmarkt? De leukste en vaak originele vondsten scoor je op een rommelmarkt. Moet je er niets van weten (kan natuurlijk ook) lees dan tóch even door… want wij hebben de hipste rommelmarktjes en yard sales voor je op een rijtje gezet.

 

Grote Speelgoed Beurs

Op deze jaarlijkse tweedehands speelgoedbeurs komRommelmarkt je speelgoed voor alle leeftijden tegen, voor jongens en meisjes en van allerlei bekende merken. Ook zijn er spellen, puzzels, kinder- en stripboeken, sportartikelen, steppen en kinderfietsjes, verkleedkleren, skates en ander buitenspeelgoed, dvd’s, -cd’s, -games, knutselmateriaal en kinder-verzamel-items.

Wanneer:
Vrijdagavond 30 oktober: 20.30 – 21.30 uur
Zaterdagochtend 31 oktober: 9.30 – 11.30 uur

Waar:

Buurthuis ‘t Hart van Hoograven
‘t Goylaan 77
2535 AA Utrecht

Lekker opruimen rommelmarkt

Rommelmarkt / Kofferbaksale / Brocante en Gezelligheid. Hier kan je originele vondsten scoren! Entree gratis. Ook is er live entertainment en kidsvermaak geregeld. Meer info: bel 071-4085318 of mail naar info@huystebritten.nl

Wanneer:
Zaterdag 31 oktober 2015 van 11:00 tot 16:00

Waar:
Huys te Britten
Noordduinseweg 17
2221BL Katwijk, Zuid-Holland

Vinyl & CD BeursRommelmarkt

Heb je nog een platenspeler staan en ben je klaar met die Bad LP? Kom dan naar de Vinyl en CD beurs voor verzamelaars en liefhebbers. Kopen voor 2, 3 of 100 euro. Maar ook om gewoon om bij te kletsen, muziek te luisteren of elkaar trots de net gescoorde plaatjes te showen. 100m2 Aan vinyl, cd’s en dvd’s: allemaal tot de rand toe gevuld met rock-‘n-roll, punk, funk, reggae, house, techno, hiphop en metal. Kortom: letterlijk voor ieder wat wils.
ENTREE 2 EURO INCL CONSUMPTIE

Wanneer:
Zaterdag 31 oktober 2015 van 10:00 tot 17:30

Waar:
Cafe devijfeiken
Oosterhoutseweg 55
5121RE Rijen, Noord-Brabant

Amsterdam Local Goods Market

Pakhuis de Zwijger presenteert op de tweewekelijkse Local Goods Market de leukste jonge merken uit Amsterdam en omstreken. In de Passage van de Hallen komen elke editie enthousiaste makers bij elkaar om originele, ambachtelijke, huis- en handgemaakte foods en non-foods aan te bieden. Je vindt op de markt een breed scala aan producten: van pindakaas tot wijn, kleding tot meubels, speelgoed tot accessoires.  Elke markt nodigen we nieuwe merken uit, maar vind je ook vertrouwde gezichten.

Houd de Facebookpagina in de gaten om als eerste te horen welke merken er elk weekend op de markt staan. De deelnemerslijst wordt wekelijks aangevuld met nieuwe merken en makers!

Kun je niet wachten tot de markt? Kom dan gezellig in onze Local Goods Store langs, waar je de allerleukste producten van de markt vindt en meer. De winkel vind je ook aan de passage in De Hallen en is van dinsdag tot zondag geopend.

Wil je zelf op de markt staan? Meld je dan hier aan aan.

Wanneer:
Twee keer per maand op zaterdag & zondag
12.00 tot 17.30

Waar:
Hannie Dankbaarpassage – de Hallen
www.localgoodsmarkets.nl

Winterwinkelen

Tijdens het Winterwinkelen kun je producten verwachten zoals handgemaakte sieraden, porseleinen kopjes, handgedraaide schalen en gezeefdrukte posters en kaarten. Achter elk product en materiaal zit vaak een bijzonder verhaal waar de makers met liefde over vertellen als je komt winterwinkelen in hun werkplaatsen en ontwerpstudio’s.
Meer informatie over deelnemers en programma volgt op facebook!

Wanneer:
Vrijdag 27 november van 17:00 tot 21:00

Waar:
Vechtclub XL
Europalaan 2B
3526 KS Utrecht

 

Boeken en Platen MarktRommelmarkt

Op de Boeken- en platenmarkt van Wijkvereniging De Weide vindt je duizenden boeken, honderden lp’s, singles en cd’s overzichtelijk uitgestald. De verschillende categorieën zijn met bordjes aangegeven. Alle materialen zijn vooraf gecontroleerd. Je mag dus goede kwaliteit verwachten. De vele aanvullingen zorgen voor een aantrekkelijke markt. De markt is overdekt en gratis. Veel snuffelplezier gewenst!

Wanneer:
Zaterdag 28 november 2015 van 10:00 tot 16:00

Waar
De Weideblik
De Ploeger 10
7908LL Hoogeveen, Drenthe

Crea & Hobby Beurs

Overdekte crea-doe en hobby markt! Zelf gemaakte spulletjes, hobby artikelen en diverse workshops. Gratis entree! Voor info en of reserveringen 06-12804812

Wanneer
Zaterdag 28 november 2015 van 13:00 tot 16:30

Waar
‘t Trefpunt
Meppelerweg 34
7707CN Balkbrug, Overijssel

De Kerstcadeau FairRommelmarkt

Unieke, ambachtelijke en handgemaakte cadeautjes. Cadeautjes om te proeven, om te versieren, om aan te snuffelen en om naar te kijken. Cadeautjes om te geven, om te krijgen en om te hebben. Midden in de weilanden aan de rand van Leusden vindt je Gasterij de Klaveet. Een unieke, romantische locatie om met het hele gezin te snuffelen naar decembercadeautjes.
Kaarslichtjes, oliebollen, heerlijke versnaperingen, versgebrande koffie en glühwein zorgen op deze speciale dag voor een warme sfeer in de winterse dagen.
PS. Gratis Entree!

Wanneer:
Zaterdag 12 december 2015 van 10.30 – 16.30 uur

Waar:
Gasterij de Klaveet
Postweg 1
3831 SE Achterveld (Leusden)

© Foto’s van WeHeartIt.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *