Sinterklaas cadeautjes? Help!

Ik hou van lijstjes. De vijf beste video’s van het afgelopen jaar, de Top 1000 allertijden, de 10 meest invloedrijke vrouwen van het afgelopen jaar. Ik vind ze leuk. Wat ik minder leuk vind zijn de lijstjes met Sinterklaas cadeautjes. Want wat zet je op je eigen verlanglijstje? Of wat doe je met Sinterklaas cadeautjes op het lijstje dat jij hebt als er alleen maar hele suffe dingen op staan? Ik ben rond gaan vragen in mijn omgeving en dit zijn de sinterklaascadeautjes dit jaar!

Dames

sinterklaas cadeautjes - kaarsenhouder - Divalifestyle.comWij dames, en met name wij Diva’s J, houden wel van mooie Sinterklaas cadeautjes. En helemaal als we onszelf er mooi mee kunnen maken. Een leuk budget Sinterklaascadeautje is bijvoorbeeld de MAC Shadow Top Coat waarmee je eenvoudig een smoky look creëert op je nagels. Wil je liever iets stoerders? Dan is de KOH Army Green misschien iets voor je. En die mooie nagels? Die bescherm je vervolgens met gave leren handschoenen.

Wat ook hip en trending is zijn kaarsenhouders om het interieur op te fleuren. Of lekkere geurstokjes voor in huis. Keuze genoeg.

Heren

Mannen, het blijven vaak net kleine kinderen. Dat maakt ze soms zo leuk, maar soms ook zo irritant. En toch willen we ze af en toe verwennen met leuke Sinterklaas cadeautjes. Wat dit jaar helemaal hot is, is het spel Fallout 4. Vraag me niet waarom, maar dit is echt een musthave. De mannen lagen nog net niet in de rij voor de winkel.

sinterklaas cadeautjes - bluetooth speaker - Divalifestyle.comIs de man niet zo een gamer? Kies dan voor een gave Bluetooth speaker. Heel handig om via bijvoorbeeld zijn telefoon muziek te streamen met een geweldige sound. En hij werkt ook prima voor een zwoele avond in de slaapkamer ;-).

Wat dit jaar ook een hit is, is het boek Hamburgers. Mannen zijn gek op hamburgers en vaak is het een van de weinige dingen (samen met barbecueën) die ze leuk vinden om te maken. Doe er je voordeel mee. Geef hem dit boek en laat hem heerlijk voor je koken.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/divacom/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *