Provincies Oostenrijk kaart

Oostenrijk bestaat uit negen provincies of bundesländer zoals te zien is op de provincies oostenrijk kaart. Oostenrijk is verdeeld in 9 deelstaten, elk met zijn eigen schoonheid en aantrekkingskracht.

Provincies Oostenrijk kaart, een bijzondere verdeling

De provincies van Oostenrijk zijn elk op hun eigen manier heel bijzonder. De een met veel bergen en de ander met kleine heuveltjes. Oostenrijk heeft van alles wel een beetje.

Provincies Oostenrijk - kaart - Diva Lifestyle.nl

De majestueuze Alpen liggen in de westelijke provincies. In de zuidelijke provincies liggen uitgestrekte bossen en bergen. In de oostelijke provincies kennen zowel uitgestrekte vlaktes als lieflijke heuvels en de ontmoeting tussen Balkan en west-Europa creëert een speciale sfeer. Historisch en bouwkundig is er veel te zien.

Ondanks dat het zelf ook een deelstaat is ligt de hoofdstad Wenen in de provincie Neder-Oostenrijk, Mozart stad Salzburg in Salzburg land en Innsbruck is de hoofdstad van Tirol. Dit zijn toch wel de plekken die wij wel kennen en horen bij de toeristische trekpleisters van Oostenrijk zijn.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/divacom/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *