Emma Huting: nieuwe stagiaire!

Even voorstellen: Onze nieuwe stagiaire Emma Huting!

Emma Huting loopt stage

Hallo ik ben Emma! Voor mijn school moet ik deze week een beroepsstage lopen en daarom ben ik vanaf vandaag stagiaire bij Diva Lifestyle!
Ik heb voor deze stage gekozen omdat ik heel graag veel dingen online doe (eigenlijk kan je wel zeggen dat ik de hele dag op Social Media zit:) Bij Diva Lifestyle kan ik veel leren over online en kan ik veel met mijn passie bezig zijn: Social Media en leuke en interessante blogs, vlogs, filmpjes en dat soort dingen.Emma Huting

Wat ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd is veel afspreken met vrienden en vriendinnen en natuurlijk op Social Media struinen. Ik ben ook verslaafd aan instagram (@emma_huting) en aan snapchat (emmahuting)  ik maak ook de hele dag door selfies (waar mijn ouders soms echt gek van worden:). Ik woon in Maarssen en zit op school op het Niftarlake College. Ik heb een broertje van 10 en een zus van 15.  ik luister het liefst de hele dag muziek en zing de hele dag door. Ik hou van heel veel verschillende soorten muziek. Mijn favoriete artiesten zijn: Justin Bieber, Shawn Mendes en Ariana Grande en mijn lievelings liedjes zijn: Stitches, Love Yourself en I hate you I love you.  Mijn beste vakken op school zijn geschiedenis en nederlands en dat vind ik ook gelijk de leukste vakken omdat ik erg houd van verhalen lezen en schrijven . Ik doe op dit moment geen sport omdat ik niet echt weet wat voor sport ik wil gaan doen. Ik vind het heel leuk dat ik hier stage mag lopen omdat ik dan artikelen mag schrijven voor Diva Lifestyle en veel op Insta en Facebook kan zitten. Dat noem ik nou leuk werk!

Ik heb heel erg veel zin in deze week en ik hoop te leren hoe het is om op kantoor te werken en hoe het is om een opdracht af te maken in een dag. ik denk dat ik het wel moeilijk ga vinden om snel dingen af te krijgen want dat heb ik op school ook heel erg. Maar dat komt vast wel goed! 

Door: Emma Huting


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/divacom/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *