Jaren 20 make up, hoe was het toen?

make up in de jaren 20 - Diva Lifestyle.comJe zult nooit precies weten hoe het was maar de jaren 20 make up is nog lang niet vergeten. Om je te laten zien wat in de jaren 20 helemaal in was geven wij je alle informatie over de looks van toen.

De charme van de jaren 20 make up

Als we aan de jaren 20 denken, denken we vooral aan elegante vrouwen met korte kapsels en chique kleding. Maar hoe zag de make up er in deze tijd uit? Wij vertellen je dit en geven je tips over hoe je de looks uit deze tijd na kunt maken.

De looks van de jaren 20 zien wij in ons dagelijks leven nog wel eens terug in het cartoon figuur Betty Boop. Als je naar haar kijkt, kijk je naar de uitstraling van die tijd. Hoewel zij eigenlijk pas sinds 1930 bestaat heeft zij wel het uiterlijk van de jaren 20.

Op het gebied van de make up draait het in de jaren 20 om de lieve bambi-ogen en een lief pruil mondje. Deze look komt zwoel en vrouwelijk, maar ook ondeugend over. Je kunt je ogen deze onschuldige look geven door een soort smokey eye te creëren. En je lippen doe je natuurlijk met de liefste kleuren lippenstift.

 

Jaren 20 zwoele make up - DivaLifestyle.comWil je precies weten hoe je deze look kunt maken? Neem dan hier een kijkje. Hier wordt precies omschreven wat je moet doen om de lieve onschuldige look te creëren. Zo steel jij de show op themafeestjes of bijvoorbeeld met carnaval. Deze look is echt iets voor typische diva’s, de elegante look uit de jaren 20.

Wij zijn in ieder geval helemaal weg van de jaren 20 make up. Het is ook zeker weten de moeite waard om een keer uit te proberen. Al moet dat korte kapsel je natuurlijk wel staan, maar ook met je lange lokken komt de make up nog wel in orde.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *