How to get: Vollere lippen zonder botox

Wat Kylie Jenner kan, kunnen wij ook! Vollere lippen zonder botox, Diva Lifestyle geeft je 3 manieren…

Vollere lippen les 1

Door de illusie van een bolling lijken je lippen optisch voller. Highlight met een wit of huidskleurig oogpotlood het midden van je boven- en onderlip. Maak het lijntje op de onderlip iets breder. Vul het verder in met een lipliner in de kleur van je lippenstift of lipgloss. Laat de kleuren in elkaar overlopen door ze met een vinger te blenden. Breng er vervolgens een laag lippenstift of gloss overheen. Et voilà, vollere lippen!

vollere lippen

Inspiratie: vrouwonline

Vollere lippen les 2

Speel vals door letterlijk buiten de lijnen van je mond je tekenen. Kijk goed naar de vorm van je bovenste lip voordat je deze met een lipliner een stukje verhoogt. Zorg dat de linker- en rechterkant dezelfde vorm hebben, zodat het er niet te fake uitziet. Vul je lippen daarna helemaal in met lippenstift of lipgloss. Dit is wat Kylie Jenner doet, en zoals de eerste afbeelding van dit artikel al verklapt: Dat kunnen wij ook!

vollere lippen

Inspiratie: vrouwonline

Vollere lippen les 3

Voor  de illusie van extreem dikke, vollere lippen neem je een lipliner twee tinten donkerder dan je lippen en in bruine kleur. Omlijn buiten de contouren van je mond – het is even oefenen om dit foutloos onder de knie te krijgen. Trek met dezelfde lipliner drie ‘harde’ strepen om je onderste lippen, twee vervaagde lijnen op je bovenste lippen en creëer schaduw in je mondhoeken (zie foto). Breng een licht roze lippenstift aan en daarover een lipgloss in dezelfde kleur voor nog meer volume.

vollere lippen

Bron: WeHeartIt
 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/divacom/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *