Healthy Hype | SLA Amsterdam via https://www.facebook.com/ilovesla/photos/a.571862466191337.1073741830.558624087515175/1898767720167465/?type=3&theater

Doe jij mee aan de Healthy Hype?

We zijn alweer halverwege 2018 en everything is hashtag healthy! Over superfoods hadden wij het jaren geleden al, Maar nu kan niemand er meer omheen. Moet jij nog overgehaald worden? Dan hebben wij hier de lekkerste #healthy hotspots voor jou op een rijtje.

 

SNCKBR

SNCKBR
In Amsterdam, Utrecht én Eindhoven vind je het o-zo knusse tentje SNCKBR. En de naam liegt er niet om: ze hebben al jouw guilty pleasures op de kaart staan, maar dan met een healthy twist!
Van kikkererwten burgers tot zoete aardappelfrietjes, SNCKBR is the place to eat like a #fitgirl.
En mocht je nu in gezelschap zijn van iemand die wat minder van de healthy snacks is, kijk dan even op de facebookpagina van SNCKBR wanneer de eerstvolgende ‘Oesters & Gin’ dag is… Want ook fitgirls houden van een feestje op z’n tijd, toch?

Hé, ben jij een fitgirl die wel kan genieten van een gratis hapje? Dan is werken bij SNCKBR misschien wel wat voor jou! Bekijk hier de openstaande vacatures!

 

Schermafbeelding 2018-05-13 om 23.19.01VEGAN JUNKFOOD BAR

Nog even een schepje erbovenop doet de Vegan Junkfood Bar, ook weer in het pittoreske Amsterdam. Op de Eerste Van Swindenstraat (Oost) en het Marie Heinekenplein (De Pijp) kun je je lol op als vegetariër, alle heerlijkheden op de kaart (die behoorlijk overeenkomen met de gerechten bij de lokale snackbar) zijn namelijk plant-based en dus helemaal vega! Dus, gezonde vette hap? Dat wordt een dinertje bij de Vegan Junkfood Bar.

 

Healthy HypeTHE AVOCADO SHOW

Het bestaat nog maar net een jaar en veroverd nu al de hele wereld, jawel, het is The Avocado Show. Voor sommigen een nachtmerrie, maar voor ons zeker een droom: een menu met alléén maar avocado’s! Van avocado ijs tot avocado hummus, alles is mogelijk. Natuurlijk zijn de groene goedjes niet ontzettend supportive voor de portemonnee, en daarom heeft The Avocado Show ook nog een eigen kookboek uitgebracht! Voor een potje DIY knoeien in de keuken zijn wij altijd wel in! Jij toch ook?

 

 

Healthy HypeSALAD & THE CITY

We moeten eerlijk bekennen… Wij zijn meer van de seks & the city. Wie niet? Maar een verfrissend en uiterst healthy hapje kun je bij Salad & The City opzeker terecht. Wat nóg fijner is aan dit gezonde tentje, is dat je gezond kunt eten en tegelijkertijd lekker lui kunt zijn, ze bezorgen namelijk ook aan huis! Natuurlijk moet je, om aan huis te kunnen laten bezorgen, wel in Healthy Hype City (Amsterdam dus) wonen, maar als echte fit-girl zit dat vast wel snor (-:

Pun intended natuurlijk lieve lezers, ik woon zelf in Healthy Hype City haha!

 

 

Healthy Hype | SLA

SLA

De originaliteitsprijs zonder twijfel naar SLA. Maar zij winnen het dan ook in diversiteit op het menu! Bij SLA kun je namelijk gewoon een taartje eten, maar óók complete detox pakketten aanschaffen, als dat de Healthy Hype niet goed doet weten wij het ook niet meer…

 

Wij bij Diva Lifestyle zijn (nog) geen echte fitgirls, en kunnen dus wel wat tips gebruiken. Heb jij of ken jij een lekker groen tentje wat helemaal meegaat in de Healthy Hype? Laat het ons weten, dan gaan we daar even eten! Misschien komen we dan wel meteen langs een sportschool in de buurt…

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/divacom/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *