Book book laptop cover Diva Lifestyle

Twelve South Book Book: I love it!

Als je nou alles tot in de puntjes hebt verzorgd. Van nageltjes tot wimpertjes, van schoentjes tot necklace en met stijlvol bijpassend tasje om de arm, WAAROM in hemelsnaam zorg je dan niet ook voor een te gekke bijpassende laptopcover?

Stijlvol Book Book

Het is toch zonde dat als alles er zo mooi uit ziet, dat iemand dan ook niet even de moeite neemt om ook dat laatste itempje te stylen. En guess what ik heb een heel gaaf merk voor je, mocht je het nog niet kennen: Twelve South Book Book. De naam zegt het al: het ziet er uit als een boek.

De eerste keer dat ik het zag was ik al verliefd: een collegaatje had een Book Book voor haar Iphone alleen had ze die al een paar jaar daarvoor ergens in Engeland gekocht. Dat was dus een beetje jammer. Maar Ha! Laten ze het merk nu ook in Nederland verkopen! Ik kan het niet laten om het met je te delen, deze heerlijke Book Book covers voor je pad, Iphone en laptop.

Boeven proof

Het leuke van deze covers is dat boeven niet meteen in de gaten hebben dat het hier gaat om een laptop, Ipad of telefoon. Dus als je in een hotel bent, zet de Book Book gerust gewoon tussen de boeken! Dat valt ie dus helemaal niet op. Ik vind dat dus heeel handig.

Check yourself, wat jij er van vindt.

Book book covers - Diva Lifestyle.com
Book Book laptop cover - Diva Lifestyle.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *