Boek: Playing Big – Tara Mohr

Tara Mohr - Diva Lifestyle.com

 

Playing Big – Tara Mohr

Wat een fantastisch boek is dit. Ik heb het in 1 adem uitgelezen. In het boek Playing Big roept Tara mohr playing big Diva Lifestyle.comTara Mohr, veelgevraagd coach, spreker en schrijver, elke vrouw op zichzelf niet langer onnodig klein te houden maar haar ware ambities en motivaties te onderzoeken en te realiseren. In tien heldere stappen laat Tara Mohr zien hoe je kunt luisteren naar je innerlijke mentor en levert ze realistische en praktische handvatten om zelfkritiek het zwijgen op te leggen en je roeping te ontdekken.

Met oplossingen!

Eindelijk een keer een boek waarin stap voor stap wordt omschreven hoe je ook daadwerkelijk tot actie over kunt gaan, en welke valkuilen je daarbij kunt tegenkomen. En ja, met oplossingen erbij! Een must read als je echt wilt gaan doen waar je goed in bent maar wat je tot nu toe nog niet deed. Het boek is te bestellen bij bol.com of je kunt het gewoon kopen bij de boekhandel. Voor ons een boek dat perfect past in het Diva Lifestyle motto: Unleash your Diva!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/divacom/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *