Binnenkijken: wonen in je ouderlijk huis

Appel in de Betuwe - DivaLifestyle.comBinnenkijken: Huis met een verhaal

Dit keer mochten we binnenkijken bij Hilde Tijssen en Udo Cazzanelli. Een heerlijk huis in het hartje van de Betuwe waarin met veel liefde alles, maar dan ook alles door het stel zelf is opgeknapt. Ehm, kleine uitzondering is de elektriciteit, want dat leek Hilde toch niet he le maal handig!

Bijzonder binnenkijken

Ik zei het al, dit huis heeft een verhaal. Het huis waar Hilde en Udo wonen, is namelijk het ouderlijk huis van Hilde. Een aantal jaar geleden verloor Hilde in 1 jaar tijd zowel haar vader als haar moeder aan de ziekte kanker. Een heel heftige periode brak aan. Hilde heeft nog 2 zusjes en de herinneringen aan hun ouders wilden zij heel graag tastbaar in stand houden. Uiteindelijk koos Hilde ervoor om haar huis in Utrecht te verruilen voor haar ouderlijk huis. Om het huis toch een persoonlijke touch te geven, hebben Hilde en Udo, met behoud van de herinneringen aan vroeger, behoorlijk wat elementen naar eigen smaak en sfeer aangepast. Hierdoor is het huis toch heel eigen geworden maar kunnen herinneringen tastbaar blijven bestaan. Mijn persoonlijke mening? Ik vind Hilde een kanjer en haar huis een feestje van rust om in binnen te komen!

KLM ers

Hilde en Udo zijn beide werkzaam voor de KLM en zijn dus veel van huis. Het huis heeft een hele warme sfeer en is perfect op elkaar afgestemd. Zwart- en wittinten wisselen elkaar af en de personal touch zit m in kleine details.

Bezig bijtje

Hilde zit nooit stil; integendeel. Hilde vliegt voor de KLM, is ook nog eens verpleegkundige en jawel, we zijn nog niet klaar, succesvol manager voor een Detox programma. Een wattes? Een Detox programma waardoor je weer lekker in je velletje komt en jezelf volledig ontdoet van afvalstofjes. Ehm, aangezien dit een Binnenkijken is, zal ik jullie binnenkort verblijden met een artikel over deze Detox kuur J in een andere categorie. Extra reden dus to stay tuned!

Kijk mee in deze Binnenkijken en laat je inspireren door dit gave huis met verhaal!

Prachtig stel - Diva Lifestyle.com

Prachtstel!

Personal touch - DivaLifestyle.com

Jimmy Nelson gaaf boek - DivaLIfestyle.com

Udo is fan van kunst; het boek op de tafel is een van zijn favorieten: before they pass away. Het boek geeft een duidelijke personal touch

Jimmy Nelson - divaLifestyle.com

Gave vloer - Diva Lifestyle.com

Gaaf schilderij - DIvaLifestyle.com

Het schilderij steekt mooi af bij de kalkmuur, die Hilde en Udo zelf geschilderd en bewerkt hebben

Binnenkijken gave kachel - DivaLifestyle.com

Check deze gave kachel! De kachel stond al in het ouderlijk huis. Achter de kachel zit een gave muurbewerking: behang van leisteen. Hilde en Udo hebben werkelijk alle leistenen zelluf op de muur bevestigd in dit patroon.

 

Ik wil ook zo’n kachel!

Binnenkijken gave kachel met leisteen - DivaLifestyle.com

Binnenkijken mooie combi - DivaLifestyle.com

Binnenkijken stijlvolle details - DivaLifestyle.com

Binnenkijken Vloerelementen - DivaLifestyle.com

Binnenkijken gaaf Eiffinger behang - DivaLifestyle.com

Ik ben helemaal fan van dit behang in de slaapkamer. Ja, het is echt behang:) Het is van Eiffinger.
Eiffinger heeft heel veel fijne behangetjes trouwens!

Binnenkijken gaaf designstoeltje - DivaLifestyle.com

Appel in de Betuwe - DivaLifestyle.com

De Betuwe is geen Betuwe zonder appel

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/divacom/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *