Advertentiemogelijkheden

Het is mogelijk om bij Diva Lifestyle te adverteren, maar laten we niet gelijk allemaal cijfers en plaatjes en dat soort dingen weergeven maar laten we eens beginnen met onszelf even voor te stellen.

Diva Lifestyle is een Nederlands mediabedrijf met in haar portefeuille uiteenlopende online titels, audiovisuele producties en multimediale concepten. Wij streven er naar om vrouwen in de leeftijd van  18 tot en met 45 jaar te bereiken, met name in Nederland. Diva Lifestyle onderscheidt zich door te richten op enkel deze specifieke doelgroep. Door onderzoek, expertise en creativiteit weten wij deze doelgroepen perfect te bereiken. Door de aansprekende content, creativiteit en daardoor naadloze aansluiting bij de doelgroep bieden we u als adverteerder een platform om ook uw doelstellingen te behalen.

Omgeving

Diva Lifestyle profileert zich binnen de mediawereld voornamelijk online. Door de verschuiving van print naar online steekt Diva Lifestyle scherp in op de huidige ontwikkelingen en trends. Het is de ambitie om de online tak uit te breiden naar sterke multimediale concepten voor nog groter bereik van de doelgroep.

Missie: Discover the Diva inside

Diva Lifestyle wil inspireren, informeren en het prikkelen van de verbeelding: In iedere vrouw schuilt een diva. Diva Lifestyle gaat net even verder dan de oppervlakte waarbij wij vijf kernwaarden hanteren: klasse, stijl, humor, lef en diepgang. Deze waarden zullen altijd de missie van Diva Lifestyle  ondersteunen waarbij het mooi is dat het adverteerders een platform biedt, waarbij contact gemaakt wordt met de doelgroep en er wordt aangezet tot actie. Diva Lifestyle wil graag partner zijn bij het bewerkstelligen van uw doelstellingen.

Mogelijkheden

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de advertentie mogelijkheden via info@divalifestyle.nl of vul hieronder het contactformulier in.

Bereik

En omdat we het toch niet helemaal kunnen laten hieronder een aantal cijfers over ons bereik.

Cijfers divalifestyle

Mail ons