Action – alles wat je nodig hebt voor vakantie!

Je gaat één, twee of misschien zelfs wel nog langer, op vakantie. Echte Diva’s zijn echte regeltantes. Dus voor je op vakantie gaat haal je nieuwe deodorants, shampoo’s en nog veel meer aan verzorgingsproducten. Maar te zwijgen over wat je allemaal in je handbagage móét hebben! Gelukkig heeft de Action alles wat je nodig hebt, en dat voor een spotprijs!

Action, goedkoop én leuk!

Je kent ‘m vast wel, die supergoedkope winkel die er toch net even iets gezelliger uitziet dan de zeeman. Jawel, de Action.
Deze verkoopt eigenlijk alles. Van huishoudelijke attributen, tot make-up, tot schoolspullen tot gadgets tot snacks.
Je kunt er dus alles vinden wat je nodig hebt voor een uitgebreide en goed voorbereide vakantie!

Voor nog geen 10 euro kun je al je douchespullen voor je vakantie bij elkaar sprokkelen.
Shampoo, conditioner, scheermesjes, douchegel, sponsjes, aftersun, parfummetjes noem maar op. Action heeft een breed assortiment voor een lage prijs en jij zult er zeker je vakantiespulletjes kunnen kopen! (Of natuurlijk gewoon je boodschappen kunnen doen).

ACTION2ACTION5 ACTION4

Mocht je een last minute hebben geboekt en nog geen koffer hebben, dan kun je óók bij de Action terecht, en je bent klaar voor nog geen 20 euro! En dat niet alleen, ze hebben ook nog een goedkoop weegschaaltje zodat je je koffer niet te vol stopt. Action denkt overal aan en is daarom net even iets fijner dan andere winkels. De kleinste dingetjes waar het minst aan wordt gedacht zijn vaak het belangrijkst. En niet alleen kun je die krijgen bij de Action, maar ze kosten er ook nog eens geen drol!

ACTION1

Tenslotte kun je voor een spotprijsje je kids de hele vakantie bezighouden! Leuk hè?

ACTION3

Bekijk de folder of de 100 nieuwste producten hier.

Online shoppen kan helaas niet bij de Action, maar een om erachter te komen welke action het dichtste bij jou is klik je hier.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *