35 dingen die je niet wist over Pretty Little Liars

Ja, wie kent het eigenlijk niet. De serie over A, een chanteur en moordenaar met een hele hoop aanhang en verrassingen. Pretty Little Liars is een van de grootste vrouwen series die er bestaat. Vanaf 6 januari 2015 kun je het nieuwe seizoen weer volgen op o.a. Netflix.
En deze 35 dingen, wist jij nog niet over de serie!

Pretty Little Liars

1.  In januari 2014, toen Pretty Little Liars haar debuut maakte, werd er gemiddeld 30.000 keer per minuut over de serie getweet. Dit is meer dan over welke serie dan ooit!

 

2. Ashley Tisdale, bekend van High School Muscial, zou eigenlijk Alison spelen. Maar wees de rol af om mee te doen aan de geflopte serie Hellcat die

 

over Cheerleading gaat. Jammerrrr Ashley…

3. Pretty Little Liars wordt soms op dezelfde set gefilmd als waar Gilmore Girls is opgenomen. Dus Rosewood is eigenlijk ook Stars Hollow.

4. Troian Bellisario, de nerd van de Pretty Little Liars groep genaamd Spencer Hastings, was in het echt ook class-president in High School.

5. Chad Lowe, die in de serie de vader van Aria Montgomery speelt, was vroeger getrouwd met Hilary Swank. Toen zij haar Best Actress Academy Award voor Million Dollar Baby aannam vergat ze hem te bedanken. In 2007 zijn ze gescheiden.

6. Chad Lowe is zijn TV carrière begonnen met de serie “Life Goes On” die gaat over een familie dat struggled met een kind dat een zware vorm van Downsyndroom heeft.

Pretty Little Liars7. Ashley Benson (Hanna) was degene die met de themasong van de serie kwam. Ze vond The Pierces – Secret perfect bij de serie passen, jullie ook?

 

8. Aria’s vriendje (en Engels docent) genaamd Ezra Fitz is afgeleid van Ezra Pound & F. Scott Fitzgerald. Zijn karakter is familie van F. Scott Fitzgerald maar wil hier niet mee geassocieerd worden, dus in de serie neemt hij afstand van zijn moeder. Die ook de auteur is!

9. Alison’s lipstick handtekening is Nars Jungle Red.

10. Alison’s achternaam (DiLaurentis) staat voor Liars United.

11. Sasha Pieterse, die Alison speelt in de serie, deed eigenlijk auditie voor de rol van Hanna. Ze was toen pas 13 jaar oud.

12. Bianca Lawson, die Emily’s vriendinnetje speelt in de eerste twee seizoenen van Pretty Little Liars. Speelt al 20 jaar bijna alleen maar 16-jarigen in series. Haar eerste tienerrol was in de serie My So-Called Life in 1994.Pretty Little Liars

13. Spencer is geboren op 6 december 1994, dat heb je kunnen zien op haar medicijnpotje in de serie.

14. Brant Doherty die Noel Kahn speelt, deed eerst auditie voor zowel Ezra Fitz als Toby Canavaugh (het vriendje van Spencer en de stiefbroer van Jenna)
15. Keegan Allen, die Toby Cavanaugh speelt, deed in eerste instantie auditie voor de rol van de mysterieuze Britse dokter Wren Kingston.

Oh, en Wren Kingston zou eigenlijk Wren Kim heten, maar dat vonden ze toch niet zo leuk klinken.

16. Shay Mitchell, die Emily speelt in de serie, deed auditie voor de rol van Spencer Hastings… Dat zou best raar zijn geweest, right?

17. De ouders van Aria Montgomery hadden er verschrikkelijk anders uit kunnen zien. Alexis Denisoff, die Wesley Wyndam-Pryce speelt in Buffy The Vampire Slayer, zou eigenlijk de rol van Aria’s vader Byron Montgomery krijgen. Aria’s moeder Ella zou in eerste instantie gespeeld worden door Jean Louisa Kelly, maar later werd de rol toch maar gegeven aan Holly Marie Combs.

18. Aria is vreemdgegaan bij élk vriendje dat ze had in de serie.

19. Lucy Hale (Aria) vertelde aan Celebuzz. dat ze als ze in het echt met een karakter uit de serie zou daten, dat dit Toby zou zijn. “He’s got the whole mysterious thing going on, and he’s quiet but still really sexy. That would be my type.”

20. Ashley Benson (Hanna)’s eerste acteerklus was een commercial voor Domino’s Pizza.

21. Ook is Ashley Benson één van de populaire bitchy dames in 13 going on 30.

22. Rosewood, Pennsylvania bestaat niet echt, maar het is afgeleid van Rosemont, Pennsylvania.

Pretty Little Liars23. Troian Bellisario (Spencer) is ook een filmproducer. In 2013 kwam haar eerste korte film Exiles uit, waarin zij zelf ook een rol had, samen met een andere acteur uit Pretty Little Liars: Shane Coffee.

24. Geen van de Pretty Little Liar karakters lijkt op haar omschrijving in het boek. In de boeken heeft Aria zwart haar en blauwe ogen. Spencer is blond en heeft groene ogen. Hanna heeft rood haar en bruine ogen. En Emily is rossig blond met groene ogen. Kun je het je voorstellen?

25. In het boek blijft Emily bi-seksueel, in de serie is ze lesbisch.

27. Troian Bellisario (Spencer) is de oudste acteur van de serie. Ze is 28, en Ian Harding (Ezra Fitz) die de oudere docent en het vriendje van Aria speelt, is 27 (!!)

28. Keegan Allen (Toby, Spencer’s vriendje) is naast een geweldige acteur ook nog een top fotograaf. In februari 2015 komt zijn fotoboek uit, genaamd life.love.beauty

29. Ian Harding (Ezra) en Julian Morris (Dokter Wren) zijn naast acteurs ook (ehm… een soort van dan…) DJ’s!


30.
Lucy Hale (Aria)’s eerste moment of fame op televisie was in American Juniors in 2003. Pretty Little Liars
Ze eindigde in de top 5 en vanaf dat moment kreeg ze kleine acteerklusjes in Drake and Josh en Wizards of Waverly Place.

31. Lucy Hale heeft ook thuis scholing gehad. Ze heeft dus nooit op een échte High School gezeten! Vinden jullie dat ze het ondanks dat wel goed doet in de serie? :)

32. Daarnaast is ze óok nog Fashion Designer. Ze heeft een eigen collectie uitgebracht bij Hollister genaamd Inspired by California.

33. Tammin Sursok, die Jenna speelt in de serie, komt uit Zuid Afrika maar is opgegroeid in Australië!

34. Daarnaast heeft Tammin de meeste opnames om haar zwangerschap heen moeten plannen, ze heeft namelijk een dochter genaamd Phoenix gekregen samen met haar man Sean McEwen.

35. Lucy Hale is sinds kort ook best wel groot in de muziekwereld. Ze is Country zangeres, maar dat wisten jullie misschien wél al.

Heb jij nog meer geheimpjes? Let us know!

And hey, don’t tell A! 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/divacom/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *